Nyheter

Besøk på Johan Sverdrup

Web-Redaktør 9. juli 2018

Fra 2. -4. juli var Dag Unnar Mongstad og Bjørn Palerud, tillitsvalgte  i Industri Energi Equinor Sokkel ute og besøkte Johan Sverdrup hook up på feltet.

Equinor overleverte plan for utbygging og drift av Troll fase 3 til Olje- og Energidepartementet

WEB Redaktør 6. juli 2018

På tirsdag inviterte Drift Vest til kake og PUD overlevering av Troll fase 3.
Tredje fase i Troll-utviklingen realiserer 2,2 milliarder fat oljeekvivalenter, har en balansepris på under 10 dollar fatet og en CO2-intensitet på 0,1 kilo per fat. Dette er trolig et av de mest lønnsomme og robuste prosjektet i selskapets historie
Prosjektet innebærer investeringer på 7,8 milliarder kroner og vil bidra til å forlenge levetiden på Troll-feltet til utover 2050. Dvs en forlengelse av levetiden med ca 17 år.
Planlagt i drift Q1 2021.

 

Industri Energi Equinor Telemark – Jubileumstur

WEB Redaktør 2. juli 2018

I forbindelse med vårt 10-års jubileum inviterte vi medlemmer og pensjonister på båttur i Grenlands skjærgård.

 

Industritur for sentrale ungdomspolitikere i Møre og Romsdal

WEB Redaktør 29. juni 2018

Denne uka gjennomførte Industri Energi Ungdom en industritur for ca 25 sentrale ungdomspolitikere fra alle politiske partier i Møre og Romsdal i 3 dager.
Industri Energi ønsket å vise mangfoldet av industri Møre og Romsdal kunne by på.
Som blant annet bedriftsbesøk på Ekornes, Hydro Sunndalsøra, Aura kraftverk, Skretting, Vestbase osv.
Torsdag 28. juni ankom de Vestbase i Kristiansund hvor blant annet Industri Energi Equinor Kristiansund ved Lars Tore Aasprong og Industri Energi Equinor Sokkel ved undertegnede var vert og arrangør.
På programmet stod både informasjon om basevirksomheten og hva det betyr for lokal samfunnet, samt Equinor sin virksomhet i Kristiansund.

 

Besøk Johan Sverdrup på Stord

WEB Redaktør 25. juni 2018

Tirsdag 19. juni var leder av Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes og tillitsvalgte Frode Mikkelsen og Bjørn Palerud og besøkte boligmodulen til Johan Sverdrup på Stord. Det var Christer Dahle og Olav Austestad fra prosjektet som guidet de rundt på den store modulen. Etter sigende like stor som Gullaks C, modullen inneholder LQ, SKR og styringssystemer.

Sommerhilsen fra Industri Energi Equinor

WEB Redaktør 22. juni 2018

Sommerferien nærmer seg og enda ett år har gått siden sist vi hadde en lang ferie vekk i fra det normale arbeidslivet. Det gjelder i alle fall for de aller fleste av oss, selv om kanskje noen hadde en litt lengre ferie i vinterhalvåret.
De fleste av oss har vel sett frem til disse ukene i lang tid allerede, og gleder seg til noen rolige uker uten det daglige stresset hengende over seg. Og det tror jeg at de aller fleste trenger og fortjener, etter et langt år med arbeid i hektiske omgivelser.

Det lokale lønnsoppgjøret er i havn!

Web-Redaktør 15. juni 2018

Forhandlingsutvalget har vært i forhandlinger med bedriften siden tirsdag formiddag, i natt løste det seg og her kan du se hva man har blitt enige om.

Lønnsoppgjøret i Equinor er i gang

WEB Redaktør 13. juni 2018

Det lokale lønnsoppgjøret startet tirsdag 12. juni.

 

Klare signaler fra Stortinget om terminal på Veidnes

WEB Redaktør 12. juni 2018

– Det er svært gledelig at utbygging av Johan Castberg-feltet nå blir vedtatt, og spesielt glade er vi for at stortingsflertallet støtter opp om det kravet vi har kjørt hele veien: Vi må skape størst mulig ringvirkninger for befolkningen i nord og legge til rette for terminal på Veidnes, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Les mer her

Åpent møte om «Stoffkunskap og rus trender»

WEB Redaktør 25. mai 2018

Industri Energi i Bergen inviterte onsdag 23/5 til åpent møte for alle medlemmer og kollegaer på Sandsli.
Blant annet ble de andre fagforeningene invitert, verneaksen, Akan utvalg og AMU Bergen.

 

Ser du etter eldre nyheter? Prøv et søk i nyhetsarkivet.